Uklanjanje bradavica krioterapija

U našem centru se koristi najsavremeniji aparat za uklanjanje bradavica Brymill sa različitim vrstama aplikatora u zavisnosti od medicinskih indikacija.

Uklanjanje bradavica krioterapija je brzo i efikasno.

Krioterapija se primenjuje za brojne benigne kožne promene kao što su: virusne bradavice svih oblika i lokalizacija, polne bradavice (kondilomi), molusca contagiosa (virusna bolest slična bradavicama, uzrokovana istoimenim virusom), seboroične bradavice, kožni rogovi (cornu cutaneum), keloidi, hipertrofični ožiljci, dermatofibromi, fibroma mole, manji hemangiomi i limfangiomi, leukoplakije, solarne (aktinične) keratoze, staračke pege (lentigo solaris), kao i za kriopiling akni i kriomasažne procedure. Krioterapija svih promena se izvodi pod kontrolom dermoskopa.

Terapeuti SkinCare Centra su prošli treninge za primenu krioterapije u medicinskoj nezi i poseduju Brymill sertifikat.

Uklanjanje bradavica krioterapija

Vise o metodi za uklanjanje bradavica

uklanjanje bradavica

Uklanjanje bradavica krioterapija

Bradavice se ukalanjaju različitim metodama (krioterapija, hirurški laser, radiotalasi, kauter…). Metoda izbora za uklanjanje bradavica je indivudualna a zavisi i od tipa bradavica koje se uklanjaju. Uuklanjanje bradavica ili krioterapija se uglavnom izdvaja kao metoda izbora za uklanjanje bradavica jer je brza, bezbolna efikasna I finasijski najpovoljnija, a I jedina je metoda kojom se bradavice uklanjaju bez ožiljaka.
Izbjegavajte dodire sa zaraznim bradavicama.