MediDerma

mediderma
MediDerma

Grupa dermatologa na čelu sa dr Gabrijelom Serranom 1993. godine osniva Medidermu, kao deo Sesderma Laboratories, jednu od najpoznatijih međunarodnih laboratorija namenjenu razvoju visoko kvalitetnih, efikasnih i bezbednih proizvoda za negu kože koja je prisutna u više od 60 zemalja.

Dr Gabriel Serrano je kroz istraživanja i inovacije ponudio jedinstvena rešenja za probleme na koži.  

Mediderma je prva kompanija na svetu koja je u svoju ponudu uvrstila kompletnu liniju hemijskih pilinga i plasirala ih na medicinsko i profesionalno tržište pre gotovo tri decenije.

Pilinzi iz linije Mediderma prepoznatljivi su po svojoj efikasnosti u reševanju gotovo svih problema na koži ne vezano od tipa kože, pola i uzrasta. Stalno usavrašavanje, klinička ispitivanja i studije, kao i saradnja sa vodećim svetskim stručnjacima razlog su zašto Mediderma proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske hirurgije. 

Zadovoljstvo klijenata uz široku paletu proizvoda prilagođenih za svaki tip kože zasnovanih na  dermatologiji koja kombinuje tehničku inovaciju i blisku saradnju sa klijentom.

Znanje, humanost, velikodušnost

Tretmani Mediderme dostupni su isključivo u licenciranim estetskim centrima. Terapeuti SkinCare centra su obučeni za primenu Mediderma pilinga u medicinskoj nezi i poseduju Mediderma sertifikat.