Usluge

Savremeni način zivota, nedostatak slobodnog vremena postavio je pred stručnjake zadatak da patentiraju nove tehnike i metode za čišćenje kože, popravljanje kvaliteta i strukture  – podmlađivanje, koje će za kratko vreme pružiti koži sve što joj je potrebno bez iritacije i bola. Sve to je danas moguće primenom medicinskih tretmana lica.

Uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela, proširenih kapilara, hiperpigmentacija i fleka, lečenje akni i ožiljaka od akni uz najsavremenije medicinske lasere brzo, efikasno i bezbedno.

Počeli ste da primećujete flekice po koži lica i dekoltea, bore oko usana i očiju su sve dublje i uočljivije? Želite da se uradite nešto za svoju kožu, ali niste sigurni koji bi tretman bio najbolji za Vas. Stručni tim SkinCare Centra rado će vam pomoći da odaberete tretman koji će najbolje odgovarati potrebama Vaše kože i sa kojim ćete postići najbolje rezultate.

Brzo i efikasno rešenje za virusne bradavice svih oblika i lokalizacija, polne bradavice (kondilomi), molusca contagiosa, seboroične bradavice, keratoze, dermatofibrome, fibroma mole, staračke pege, papilome.

U SkinCare Centru možete obaviti savetovanje i preglede kod vodećih stručnjaka za dermatologiju i polno prenosive bolesti prim. dr sc. med. Milana Bjekića i prim. Dr Gorane Isailović.