Dr Murad

1 Dr Murad
Enzimski tretman Dr Murad Howard je osmislio kao profesionalni tretman za kožu sklonu aknama.

Dr Murad Enzimski tretman – Eksfolijantni voćni enzimi ananasa i papaje zajedno sa antisepticima, antioksidantima i antiinflamatorima odstranjuju izumrle površinske ćelije i proširuju pore. Tako potpomažu dubinsko čišćenje kože, a rezultat je koža koja je elastična, meka i zdravog sjaja, a akne se redukuju bez iritacije i crvenila.

Dr Murad profesionalni tretman za kožu sklonu aknama

Dr Murad profesionalni tretman za kožu sklonu aknama

Enzimski tretman Dr Murad razlaže nečistoću i dubinski čisti pore, ublažava crvenilo i redukuje iritacije. Koža postaje sjajnija, mekša i dobija zdrav izgled. Enzimski piling se primenjuje kod svih tipova kože i kao osnovni higijenski tretman. Njegova prednost u odnosu na klasične higijenske tretmane je u tome sto se može primenjivati i kod najosetljive kože kao i kože sa proširenim kapilarima. Tretman ne podrazumeva primenu toplotnih procedura (parenja kože vapozonom ili termalnim maskama). Ovom metodom se postiže otvaranje pora, ali se i oštećuju krvni sudovi i vezivno tkivo kože. Tretman isključuje komedoekspresiu (mehaničko čišćenje -„ceđenje“). Komedoekspresia za posledicu ima podlive, ožiljke, hiperpigmentacije, a da ne spominjemo koliko je samo procedura bolna i neprijatna.

Dr Murad enzimski tretman

Enzimski tretman je izuzetno jednostavan, prijatan, traje svega 40ak minuta. Posle tretmana vaša koža izgleda sveže bez ikakvog crvenila i iritacije. Nema neprijatnih i bolnih tragova komedoekspresie tako da se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Enzimski tretman Dr Murad u terapiji akni se primenjuje u seriji od 6 tretmana jedanput sedmično. Potom se tretman ponavlja jedanput mesečno do potpunog izlečenja. Kada se enzimski tretman radi kao higijenski tretman u zavisnosti od tipa i stanja kože tretman se najčešće ponavlja jedanput mesečno ili jedanput u dva meseca.

Enzimski tretman se ne preporučuje odmah nakon mikrodermoabrazije i laserskih tretmana. Potrebno je sačekati 7 -10 dana, kao i na sveže depiliranoj koži (sačekati 24-48 sati). Tretman je kontraindikovan kod osoba koje imaju atopijsku konstituciju. Kod osoba sa atopijskom konstitucijom primenjuje se enzimski piling na bakterijskoj osnovi Skeyndor enzimski piling.

Terapeuti SkinCare Centra su prošli treninge za primenu Dr Murad pilova u medicinskoj nezi i poseduju Dr Murad sertifikat.