Tretmani lica

Medicinski tretmani lica su neodvojivi deo dermatološkog lečenja.

Medicinski tretmani lica se sprovode isključivo u centrima za profesionalnu medicinsku negu. Podrazumevaju različite procedure hidratacije, izbeljivanja, komedolize, keratolize, stimulacije sinteze kolagenih i elastičnih vlakana i međućelijske supstance.

Kompanija je osnovana 1988. godine, a njeni proizvodi se prodaju u preko 70 zemalja širom sveta. Od 2007. godine NeoStrata proizvodi nalaze se i u apotekama u našoj zemlji. Američku kompaniju NeoStrata osnovali su dr Eugene Van Scott i dermatofarmakolog Ruey Yu, poznati istraživači u oblasti dermatologije, zaslužni za brojne patente, naučne radove i istraživanja sa osnovnim ciljem da potpomognu proces stvaranja nove, mlade kože, novog stratuma korneuma.

SkinCeuticals proizvodi sastoje se od visokih koncentracija čistih farmaceutski kvalitetetnih sastojaka, kombinovanih s prirodnim biljnim ekstraktima, te su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog uticajima iz okoline.

Pilinzi iz linije Mediderma prepoznatljivi su po svojoj efikasnosti u reševanju gotovo svih problema na koži ne vezano od tipa kože, pola i uzrasta. Stalno usavrašavanje, klinička ispitivanja i studije, kao i saradnja sa vodećim svetskim stručnjacima razlog su zašto Mediderma proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske hirurgije. 

Dr Murad Enzimski tretman – Eksfolijantni voćni enzimi ananasa i papaje zajedno sa antisepticima, antioksidantima i antiinflamatorima odstranjuju izumrle površinske ćelije i proširuju pore. Tako potpomažu dubinsko čišćenje kože, a rezultat je koža koja je elastična, meka i zdravog sjaja, a akne se redukuju bez iritacije i crvenila.

Skeyndor enzimski tretman je medicinsko rešenje za higijenski tretman kože. Skeyndor enzimi nisu kao većina enzimskih tretmana bazirani na biljnim tj voćnim enzimima. Biljni enzimi pružaju odlične rezultate, ali su kontraindikovani kod osoba koje imaju atopijsku konstituciju