Podmlađivanje

Da li Vam, svaki put kada se pogledate u ogledalo, koža izgleda još umornija i starija? Da li je dejstvo sunca i godina uzelo svoj danak? Na izgled naše kože ne utiče samo prirodni proces starenja već i svi drugi environmentalni faktori. Većina nas, na ovaj ili onaj način, misli o tome kako da zaustavi, ili makar uspori..

Frakcionisani lifting kože – Smanjenje bora, zatezanje kože, korigovanje ožiljaka i drugih nepravilnosti na koži, uz manje bola i duplo kraće vreme oporavka od dosadašnjih tretmana nudi prvi frakcionisani sistem na bazi bipolarne radiofrekventne struje, eMatrix.

Triniti je revolucionarni tretman podmlađivanja kože koji obuhvata seriju od 3 do 5 seansi koje se ponavljaju na četiri nedelje. Triniti podmlađivanje kože u tri koraka primenom elos tehnologije koja objedinjuje optičku energiju i energiju bi-polarne radio frekvencije.

Radiotalasni lifting – Za održavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži. Već od 25-te godine značajno se smanjuje stvaranje kolageno – elastične strukture, koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.

Upotreba Dermapen-a je inovativna i minimalno invazivna tehnika kojom se izazivaju mikro traume na nivou derma. Na mikro traumu koža reaguje aktivacijom procesa samozalečenja što za rezultat ima pojačanu sintezu kolageno – elastične strukture u koži. Klinički je dokazano da se količina kolagena povećava za 1000%.

Primena faktora rasta u borbi protiv starenja je revolucionarna metoda koja ne samo da dovodi do podmlađivanja već do potpune regeneracije i revitalizacije kože. Faktori rasta su ćelijski proteini uključeni u prirodne mehanizme regeneracije kože. Utiču na pojačanu sintezu kolagena i elastina, obnavljanje kapilarne mreže, ubrzavaju zarastanje rana stimulišući rast i reprodukciju ćelija.

Mezoterapija je savremena medicinska metoda podmlađivanja kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Mezoterapija podrazumeva ubacivanje različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u površinske slojeve kože (do kojih ne dopire nijedan preparat za negu) u cilju njenog podmlađivanja, rehidratacije, poboljšanja strukture i redukcije pigmentacija. Sastav aktivnih supstanci “ koktela” zavisi isključivo od stanja kože i efekta koji želimo da postignemo.

Hijaluronski fileri za popunjavanje i korekciju bora na licu su trenutno jedna od najtraženijih anti-ageing procedura jer je minimalno invazivna, jednostvana, prirodnog je porekla, ne izaziva alergijske reakcije a rezultati su vidljivi odmah. Hijaluronski fileri se sastoje od čiste hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu kože i ima sposobnost da veže i do 500 molekula vode.

Hemijski piling je minimalno invazivna metoda podmlađivanja  koja se sprovodi primenom različitih hemijskih rastvora u cilju poboljšanja kvaliteta i strukture kože. Hemijski piling dubinski čisti pore, uspostavlja seboregulaciju, popravlja teksturu kože i podstiče sintezu kolagena u dubljim slojevima kože.