Lasersko podmlađivanje

SkinCare Centar Podmladjivanje lasersko podmladjivanje
Lasersko podmlađivanje je postupak koji ponovo otkriva vašu lepotu.

Lasersko podmlađivanje – Da li Vam, svaki put kada se pogledate u ogledalo, koža izgleda još umornija i starija? Da li je dejstvo sunca i godina uzelo svoj danak? Na izgled naše kože ne utiče samo prirodni proces starenja već i svi drugi environmentalni faktori. Većina nas, na ovaj ili onaj način, misli o tome kako da zaustavi, ili makar uspori taj proces i njegov efekat na koži.

Sada Vam je to omogućeno pomoću eStyle Photofacial tretmana za lasersko podmlađivanje.

Doskoro su svi poznati uspešni tretmani podmladjivanja kože zahtevali operaciju i dug period oporavka. Nasuprot tome, tretman photofacial podmladjivanja je nov, sofisticiran i uz to jednostavan estetski postupak sa vidljivim dokazima na koži, sa minimalnim osećajem neprijatnosti i minimalnim vremenom za oporavak.
Ovaj revolucionarni tretman obuhvata seriju od 5 seansi tokom kojih se pulsirajuća svetlost emituje na odredjeni deo lica ili tela i jasno uklanja znake starenja kože, fleke, bore, proširene pore, rozacea, kapilare, crvenilo, pigmentaciju i druge nepravilnosti na koži. Najčešće se primenjuje tretman celog lica sa ciljem poboljšanja ukupnog izgleda u proseku za više od 75%.
Photofacial tretmani rezultiraju mladjom, svežom i blistavom kožom, punom života. Lasersko podmlađivanje je postupak koji ponovo otkriva vašu lepotu.

Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje oko trideset minuta. Većina nalazi da je tretman sasvim prijatan i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen. Za one kojima tretman nije prijatan, uvek je moguća primena lokalnog površinskog anestetika. SkinCare Centar ima veliko iskustvo sa klijentima koji imaju osetljivu kožu, i uvek uzimamo u obzir njihovu zabrinutost i tretiramo ih vodeći računa o tome, tako da je i najosetljivija koža tretirana bezbedno i sigurno. Posle postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj nezi posle tretmana.

  • Jedini pravi delotvorni tretmani za, uklanjanje kapilara, hiperpigmentacija, sunčanih pega I fleka, proširenih pora, finih linija i bora kao i opuštene kože, ožiljaka od akni i post zapaljivih hiperpigmentacija izazvanih ožiljcima od akni
  • Znatno vidljivo poboljšanje kože sa minimalnim vremenom za oporavak.
  • Maksimalna bezbednost I uspešnost tretmana
  • Tretmani su brzi i laki za klijente i generalno govoreći nije potrebna primena anestezije.
  • Celo lice može biti tretirano za samo 20-30 minuta kod većine klijenata.
  • Tretmani mogu takodje biti sigurno i bezbedno primenjeni na vrat, grudi, podlakticu, ramena.

Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah posle tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata posle tretmana, a u retkim slučajevima može trajati do tri dana. Blagi otok, modrice i post tretmanski poremećaj pigmentacije su takodje mogući. Iz našeg iskustva smo primetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo u narednih 3 do 4 dana.

Stanje kože kod nekih klijenata može zahtevati dodatne tretmane i posle početne serije od pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način negujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana.

Možete imati glatki, svetao, mladalački izgled kože sa manje vidljivim borama, bez crvenila, pega, fleka… Ni jedna procedura za podmladjivanje do sada nije mogla da postigne tako mnogo uz tako malo rizika i za tako kratko vreme. Photofacial tretmani su idealni za aktivne, zaposlene klijente za koje su vreme i izgled važni. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.