Laser

Laserska epilacija je inovativna i uspešna metoda za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa gotovo svih površina na telu. Neželjene dlake su zajednički problem i muškaraca i žena i vrlo često mogu biti uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Laserska epilacija …

Imate problem sa proširenim kapilarima? Lasersko uklanjanje kapilara je idealno rešenje za vas. Lasersko uklanjanje kapilara je neinvazivna metoda kojom se uspešno uklanjaju prošireni kapilari sa lica i dekoltea.

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija je metoda kojom se uspešno tretiraju hiperpigmentacije nastale kao posledica prekomernog izlaganja suncu, bilo da je u pitanju lice ili telo, kao i pigmentacije nastale kao posledica upotrebe solarijuma ili nekih kozmetičkih preparata.

Lasersko lečenje akni je brza, bezbedna i efikasna metoda kojom se uspešno leče komedogene, papularne, papulopustularne i cistične akne. Etiologija akni ni danas nije do kraja poznata.

Kao posledica težih oblika akni na koži ostaju ožiljci koji su često uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Još uvek je nejasno zašto neke akne ostavaljaju ožiljke, a neke ne.