Skeyndor

1 Skeyndor
Skeyndor enzimski tretman je medicinsko rešenje za higijenski tretman kože

Skeyndor tretman razlaže nečistoću i dubinski čisti pore

Skeyndor tretman razlaže nečistoću i
dubinski čisti pore

Skeyndor enzimi nisu kao većina enzimskih tretmana bazirani na biljnim tj voćnim enzimima. Biljni enzimi pružaju odlične rezultate, ali su kontraindikovani kod osoba koje imaju atopijsku konstituciju.

Skeyndor enzimi za razliku od biljnih imaju bakterijsku osnovu pa se bezbedno mogu koristiti i onda kada su voćni enzimi kontraidikovani.

Skeyndor enzimski tretman razlaže nečistoću i dubinski čisti pore, ublažava crvenilo i redukuje iritacije. Koža postaje sjajnija, mekša i dobija zdrav izgled, a primenjuje se i kod svih tipova kože kao osnovni higijenski tretman.

Njegova prednost u odnosu na klasične higijenske tretmane je u tome sto se može primenjivati i kod najosetljive kože kao i kože sa proširenim kapilarima. Tretman ne podrazumeva primenu toplotnih procedura (parenja kože vapozonom ili termalnim maskama) kojima se postiže otvaranje pora, ali i oštećuju krvni sudovi i vezivno tkivo kože. Tretman isključuje komedoekspresiu (mehaničko čišćenje -“ceđenje“).  Komedoekspresia za posledicu ima podlive, ožiljke, hiperpigmentacije, a da ne spominjemo koliko je samo procedura bolna i neprijatna.

Enzimski tretman je izuzetno jednostavan, prijatan, traje svega 30ak minuta. Posle tretmana vaša koža izgleda sveže bez ikakvog crvenila i iritacije. Nema neprijatnih i bolnih tragova komedoekspresie tako da se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Enzimski tretman u terapiji akni se primenjuje u seriji od 6 tretmana jedanput sedmično. Potom se tretman ponavlja jedanput mesečno do potpunog izlečenja. Kada se enzimski tretman radi kao higijenski tretman u zavisnosti od tipa i stanja kože tretman se najčešće ponavlja jedanput mesečno ili jedanput u dva meseca.

Enzimski tretman se ne preporučuje odmah nakon mikrodermoabrazije i laserskih tretmana. Potrebno je sačekati 7 -10 dana, kao i na sveže depiliranoj koži (sačekati 24-48 sati).

Terapeuti SkinCare Centra su prošli treninge za primenu Skeyndor pilova u medicinskoj nezi i poseduju Skeyndor sertifikat.