Tretmani kože NeoStrata

Američka kompanija NeoStrata nudi jedinstvene proizvode za negu različitih tipova I stanja kože. Ovi proizvodi sadrže različite koncentracije AHA i PHA (alfa-hidroksi i poli-hidroksi kiseline) sastojaka, kao i kombinovane proizvode sa zaštitnim faktorom od sunca i sastojcima za izbeljivanje kože. Proizvodi NeoStrata su dermatološki i alergološki testirani, nisu komedogeni i ne sadrže boje i mirise. Razvijeni su od strane doktora dermatologa i već nekoliko decenija se uspešno koriste u terapiji različitih tipova i stanja kože u preko 70 zemalja širom sveta. Sada su ovi preparati i tretmani dostupni i u Beogradu.

Tretmani kože NeoStrata hemijskim pilingom su potpuno bezbolni i efikasni u terpiji hiperpigmentacija, podmlađivanja, uklanjanja vidljivih znakova starenja ( fine linije I bore), masne I problematične kože, akni i proširenih pora, ožiljaka od akni i hiperkeratoza.

Tretmani koze neostrata se sprovode u seriji od 6 do 8 tretmana na mesec dana sa primetnim poboljšanjem posle svakog tretmana. Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja kože. Tretmani NeoStrata se mogu raditi kako na koži lica tako i na koži dekoltea, grudi, leđa I ruku.