Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting ( Radio-wave lifting ) je inovativna metoda zatezanja kože lica i tela bez primene hirurškog noža. Namenjena je kako ženama tako i muškarcima koji žele brz, jednostavan, bezbolan, a efikasan način da podmlade svoju kožu. Raditalasni lifting se preporučuje kao metoda podmlađivanja već od 25 godine života. Terapija se sprovodi u seriji od 3 do 5 tretmana jedanput mesečno.
Radio talasi toplotnim dejstvom prodiru u duboke slojeve kože i stimulišu produkciju kolagena i elastina, a postojeća kolageno elastična vlakna se zatežu.
Tretman radiotalasnog liftinga je potpuno bezbolan, može se raditi čak I na osunčanoj koži.radiotalasni-lifting

Radiotalasni lifting

je najefikasnija forma nehiruškog liftinga sada dostupna i klijentima u Srbiji.
Radiotalasima se zagreva srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin. Elastična vlakna daju čvrstinu koži, a njihova sinteza se smanjuje već posle 25.godine života. Radiotalasi stimulišu sintezu novih kolageno elastičnih vlakana u koži. Postojića vlakna se kontrahuju što se manifestuje vidljivim zatezanjem kože. U toku tretmana se oseća samo blago zagrevanje pa nije potrebno koristiti nikakav oblik anestezije.
Radiotalasni lifting je idealan za one koji žele da zategnu i učvrste kožu lica i vrata, a da to učine na jedan maksimalno komforan način.
Frakcionisani lifting je jos jedna metoda na koju bi trebali da obratite paznju.