Murad

Murad – Medicinski higijenski tretman primenom voćnih enzima koji razlaže nečistoću i dubinski čisti pore, ublažava crvenilo i smanjuje  iritacije, a koža postaje sjajnija, mekša i dobija zdrav izgled. Tretman je izuzetno jednostavan, bezbolan I traje oko 40min. Namenjen je lečenju masne I aknozne koži, a koristi se I kao higijenski tretman kod svih tipova kože.

Cene tretmana kože Dr Murad

SkinCare Centar Beograd

+381 65 400 43 21

murad

Murad

Tretmani kože – dr Murad

Enzimski piling dr Murad

Enzimski piling dr Murad je specijalno formulisan da zahvaljujući svom biljnom sastavu grejpfruta i ananasa koji sadrže prirodne koenzime koji rastvaraju sloj mrtvih ćelija, uklanja masnoće I nečistoće sa kože. Koža ostaje neoštećena, nema crvenila, podliva, ožiljaka kao kad klasičnih bolnih tretmana. Tretman se može primenjivati kako na suvoj i osetljivoj koži, tako i na masnoj i problematičnoj koži. U toku tretmana se ne koriste toplotne procedure kao kod klasičnih tretmana pa se enzimski piling može raditi i kod najosetljivije kože i kože sa proširenim kapilarima. Broj tretmana je različit i zavisi od stanja kože, pa se može raditi jedanput sedmično (kod masne kože) ili jedanput mesečno (ako se radi kao higijenski tretman u serijama.
Tretman kože enzimskim pilingom dr Murad je odlična alternativa klasičnim higijenskim tretmanima i kao takav se preporučuje svima. Tretman traje oko 40 minuta izuzetno je prijatan,potpuno bezbolan, a rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana.

Murad

murad tretmani koze

Tretman kože enzimskim pilingom dr Murad je odlična alternativa klasičnim higijenskim tretmanima i kao takav se preporučuje svima. Tretman traje oko 40 minuta izuzetno je prijatan,potpuno bezbolan, a rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana.