Deramatovenerološko savetovalište dr Milan Bjekić

Da li Vam se nekada dogodilo da niste sigurni da li su izraštaji u Vašoj intimnoj regiji kondilomi – polne bradavice – ili bezazleni papilomi? Da li treba da ih uklanjate hirurškim putem ili ne?

Ili Vas muči uporan svrab u predelu vagine i spoljašnje genitalne regije, a ne znate kako da ga se rešite jer kreme koje koristite ne deluju na najbolji način. Ne znate da li imate neurodermatitis vulve, lichen sclerosus ili genitalni herpes. Ne znate ni da li je to neka infekcija.

Javlja Vam se bol tokom seksualnih odnosa, a ne znate koje analize bi trebalo uraditi da bi se isključila polna infekcija ili, pak, da bi se potvrdila dijagnoza vulvodinije.

U dilemi ste kada da se kontrolišete na polne infekcije nakon rizičnog  seksualnog odnosa ili ste upoznali novog partnera i ne znate koje bi testove trebalo da uradite da biste mogli da imate odnose bez zaštite.

Nakon depilacije javile su vam se promene u intimnoj regiji, a ne znate da li je reč o kondilomima, moluskama, gljivičnoj infekciji ili je došlo do pojave folikulitisa (upale korena dlake).

Od sada više ne morate imati takve dileme. U SkinCare Centru možete obaviti savetovanje i pregled kod jednog od vodećih stručnjaka za patologiju spoljnih genitalija žena i polno prenosivih bolesti.

Sve informacije o intimnoj nezi i seksualnom zdravlju na jednom mestu.

SkinCare Centar i prim. dr sc. med. Milan Bjekić za Vas!