Lasersko podmladjivanje

LASERSKO PODMLAĐIVANJE

lasersko podmladjivanje kože.

Podmlađivanje kože lica i tela vekovima se smatra najvećom umetnošću. Postoje različite tehnike koje se primenjuju u cilju podmlađivanja kože i dobijanja mladalačkog i svežeg izgleda. Čim prestanemo da rastemo počinjemo da starimo. Koža gubi elastičnost i čvrstinu, bore postaju sve vidljivije i dublje, a koža gubi sjaj i svežinu. Proces starenja se odvija različitom brzinom u zavsinosti od načina života, stepena izloženosti suncu, primene odgovarajuće kozmetike.

Kod većine ljudi je već posle 30godine života neophodno krenuti sa ozbiljnijom negom. Danas su u Beogradu i Srbiji dostupni preparati svetskih renomiranih kozmetičkih kuća ali često njihova svakodnevna primena nije dovoljna. Kada su bore već formirane I prilično vidljive samo kozmetika nije dovoljna. Potrebna je mnogo intezivnija nega u vidu profesionalnih tretmana.

Lasersko podmladjivanje metode

Postoji bezbroj klinika, salona I centara koji nude najrazličitije metode podmlađivanja kože lica I tela. Neke metede su čak prilično agresivne I zahtevaju dug oporavak. Tretmani koji su nekada bili dostupni samo u inostranstvu danas su dostupni i u Beogradu, ali je cena tretmana mnogo pristupačnija nego u inostranstvu.

Jedan od njih je i najnovija metoda podmlađivanja – lasersko podmlađivanje kože. Lasersko podmlađivanje je bezbedna, a pre svega efikasna metoda podmlađivanja kože gde se stimuliše izgradnja sopstvenog kolagena i elastina. Prednosti laserskog podmlađivanja u odnosu na druge metode je u tome što se koža podmlađuje iznutra, bez ubrizgavanja stranih tela i supstanci u kožu, nema alergijskih reakcija, ožiljaka i podliva. Sa samo par tremana moguće je vratiti godine u nazad i opet imati svetao mladalački ten.

Lasersko podmladjivanje metode

Skin care centar Beograd uspesno primenjuje tretmane za lasersko podmladjivanje koze

.

Comments are closed.