Radiotalasni lifting kože

SkinCare Centar Podmladjivanje radiotalasni lifting koze
Radiotalasni lifting je neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tela i preporučuje se svima koji žele efekat zatezanja, ali ne i hiruršku intervenciju.

Radiotalasni lifting – Za održavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži. Već od 25.te godine značajno se smanjuje stvaranje kolageno – elastične strukture, koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.

Radiotalasi toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, a ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana.

Radiotalasni lifting se sprovodi u seriji od 3 do 5 ponavljanja u intervalima od mesec dana kada se tretira lice, a kada je u pitanju terapija kože tela tretmani se ponavljaju na svakih 15 dana u seriji od 4 do 6 tretmana.

Radiotalasni lifting je jednostavan i bezbolan tretman. Oseća se samo blago zagrevanje i nije potrebno koristiti nikakav oblik anestezije.

  • Znatno vidljivo poboljšanje kože već odmah posle tretmana.
  • Maksimalna bezbednost i uspešnost tretmana
  • Tretmani su brzi i laki za klijente i nije potrebna primena anestezije.
  • Celo lice može biti tretirano za samo 20-30 minuta kod većine klijenata.
  • Tretmani mogu takođe biti sigurno i bezbedno primenjeni na vrat, dekolte, ruke, stomak…
  • Tretman se može sprovoditi zasebno ili u kombinaciji sa drugim tretmanim

Ne postoje neželjeni efekti radiotalasnog liftinga i za razliku od lasera sunce ne predstavlja kontraindikaciju za rad tako da se tretmani obavljaju tokom čitave godine.

U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora, za održavanje postignutog efekta, preporučuje se 1 do 2 tretmana godišnje.

Možete imati glatki, mladalački izgled kože sa manje vidljivim borama za svega 30ak minuta. Ni jedna procedura za podmladjivanje do sada nije mogla da postigne tako mnogo i za tako kratko vreme. Radiotalasni lifting je idealan za aktivne, zaposlene klijente za koje su vreme i izgled važni. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.